Wij leggen jouw moment vast

Meer informatie

Soorten producties

Grote producties

Wanneer is iets een grote productie? Soms is dit moeilijk te zeggen. Denk vooral aan speelfilms, short movies of grote reclames. We hebben vaker met acteurs gewerkt op grotere sets en hier zijn we erg trots op. Ook vonden we dat erg leuk om te doen, daarom zouden we dit vaker willen doen! Met een regisseur en cameraman in ons team kunnen we erg mooie dingen realiseren. Heb jij een idee voor een grote productie? Overweeg om contact met ons op te nemen, wellicht kunnen we elkaar verder helpen!

Promo's

Bedrijven kijken steeds vaker naar video's als vorm van promotie, de concurentie verhoogt de kwaliteid steeds en je wil natuurlijk niet achterblijven! Wij kunnen voor elk budget iets voor je betekenen! Promo's kunnen grote of kleine producties zijn en we helpen je graag met beide!

Kleine producties

Bruiloften, aftermovies, registraties, dit zijn een paar voorbeelden van kleinere producties. Maar ook voor dit soort video's doen wij niet af van de kwaliteit. Wij leggen jouw speciale moment vast en zorgen ervoor dat je niets mist of vergeet!

Dit zijn een paar van onze

Producties

Samenwerken?

Huur ons in!