Wij leggen jouw moment vast

Meer informatie

Soorten producties

Professionele apparatuur

De apparatuur die wij gebruiken valt onder de topklasse die ook gebruikt worden door de beste binnen dit vak. Wij hebben adequate kennis van deze apparatuur en kunnen hier fantastische resultaten mee behalen.
Wij gaan altijd voor het beste resultaat voor al onze klanten, maar dat ligt natuurlijk niet aan de apparatuur alleen. Je moet er ook goed mee om kunnen gaan, en dit kunnen wij dan ook met vertrouwen zeggen.

Uitstekende vakkennis

Door onze scholing en werkervaring hebben we erg veel kennis wat betreft ons vak. Met de apparatuur die wij gebruiken is dit dan ook een vereiste. Binnen FocusCreatief Media werken een cameraman en een regisseur. Deze twee werknemers zijn los inzetbaar maar werken ook uitermate goed samen.

Industrie-standaard colorgrading

Kleur is enorm belangrijk in film en video. Het graden van kleur is echter moeilijker dan het klinkt. Door onze ervaring zijn wij hier steeds vaardiger in geworden. Wanneer wij een film draaien zullen we bijvoorbeeld in de pre-productie al rekening houden met de kleuren. Wij kunnen een film net die ene gewilde 'look' meegeven.

Dit zijn een paar van onze

Producties

video productie
Video afspelen

Samenwerken?

Huur ons in!