Neem contact met ons op!

Voor vragen, opmerkingen of een vrijblijvende offerte mag je altijd contact met ons opnemen! Een afspraak maken om face-to-face te spreken kan ook altijd!

Bel of mail ons direct!

06 32 14 18 00
info@focuscreatief.com

Klein maar fijn

Dit is ons team!

Hoi! Wij zijn de eigenaren van FocusCreatief Media. We houden ervan om verhalen te vertellen, en we willen onszelf alsmaar overtreffen. We letten op elk detail.

Rick

Rick Brouwer

Cameraman, producer

Aangenaam, ik ben Rick! Ik ben al een paar jaar lang cameraman en ik heb een enorme passie voor camera's, color grading, belichting, audionabewerking en eigenlijk alle aspecten van video's maken. Ik heb de opleiding AV Specialist gevolgt en daarbij stages gelopen bij meerdere regionale nieuwsomroepen. Ik heb daar veel ervaring opgedaan in meercameraproducties en het draaien van video's met een regisseur. Mijn hart ligt midden in de filmwereld en vind het daarom belangrijk om hoogwaardige kwaliteit producties af te leveren. Door op de hoogte te blijven van de onwikkelingen in de videomarkt, en in meerdere richtingen te specialiseren doen we dit nu al meer dan een jaar onder deze naam voor onze klanten. En natuurlijk maakt niets je gelukkiger als videomaker dan een tevreden klant!

Roos

Roosmarijn Jongstra

Fotograaf, regisseur, designer

Leuk je te ontmoeten, ik ben Roosmarijn. Fotografie is al een hele tijd een grote passie van mij. Later kwam video daarbij en heb ik besloten om de opleiding AV-Specialist te gaan volgen. Daar ontdekte ik dat ik regisseren erg leuk vind, dat is dan ook mijn taak geworden binnen ons bedrijf. Verder is graphic design een nieuwe passie van mij. Mijn doel is om voor een klant een zo breed mogelijk aanbod te kunnen aanbieden. Ik heb ambitie om te blijven leren en ik geniet van nieuwe ervaringen. Voor nu focus ik me op regisseren en fotografie. Maar wat voor projecten doe ik het liefst? Ik hou van portretfotografie, productfotografie en food fotografie. Als we het hebben over video maak ik het liefst short-movies en geavanceerde commercials. Maar eigenlijk vind ik alles leuk zolang ik mijn creativiteit erin kwijt kan!