Fotografie

Op maat!

Heb je een fotograaf nodig? Zoek niet verder.

Voor al je fotografie wensen kan je bij ons terecht, wij bieden namelijk fotografie op maat.

Maar wat betekend dat nou eigenlijk?

Het betekend dat iedereen, zowel bedrijven als particulieren bij ons terecht kunnen.

Wij verzorgen bijvoorbeeld zowel bruiloften, als zakelijke portretten.

Voor alles waar je een fotograaf voor in wilt huren staan wij voor je klaar!

 

Het is echter ook mogelijk om ons voor zowel foto's als video's in te huren!

Bij bijvoorbeeld bruiloften kan het namelijk ook erg leuk zijn om video's van alle mooie momenten te hebben, zowel als foto's. 

Foto's kunnen het album in, maar een video kan je even snel op je telefoon, pc, laptop of zelfs tv laten zien!

Dit is alleen nog maar een voorbeeld, bel of mail ons voor meer informatie!

Portretfotografie

Voor alle soorten portretfotografie kan je bij ons terecht! Foto's van je personeel, familie of vrienden nodig? Of heb je portfolio nodig als model? Het kan natuurlijk ook zijn dat je een kledinglijn/kledingwinkel hebt, het is dan altijd leuk als je kleding er goed in beeld gebracht wordt zodat mensen precies weten wat ze kunnen verwachten van jouw merk/winkel! Dit is ook erg handig voor reclames, en daar kunnen we ook een video over maken, vraag ons naar de mogelijkheden.Concertfotografie

Heb jij binnenkort een concert gepland, of zit je in een band en willen jullie gafe foto's van jullie optredens? We maken foto's van verschillende soorten concerten want daar zit natuurlijk ook altijd verschil in!

Je kan ons inhuren als bedrijf maar natuurlijk ook als particulier inhuren!Bruiloftfotografie

Ga je binnenkort trouwen? FocusCreatief Media kan daar prachtige foto's van maken. Maar we kunnen ook een video maken van de hele dag. Het kan echter ook beide! Er is heel erg veel mogelijk bij ons en wij doen altijd ons best om onze diensten perfect te laten passen bij de wensen van onze klanten. Food/
productfotografie

Heb jij een restaurant en wil je foto's voor op de website of op het menu? Dan kunnen wij je helpen. Weten mensen altijd hoe het eten dat ze bestellen eruit ziet? Soms niet en dat is zonde, jouw gerechten die met veel aandacht in elkaar worden gezet mogen ook wel bewonderd worden. Mensen die naar je website gaan om van tevoren alvast het menu te bekijken willen vaak ook wel een beetje van het restaurant zelf, en natuurlijk het eten zien. Foto's op een website of op een menu zeggen heel veel, een goed uitziende website met duidelijke foto's komt altijd net wat professioneler over. Ook kunnen we voor een restaurant een commercial maken, checkt deze optie ook bij de gemixte media! Maar je kan ook altijd even mailen om te vragen naar de mogelijkheden.Meer informatie over de mogelijkheden

Voor alle soorten portretfotografie kan je bij ons terecht! Foto’s van je personeel, familie of vrienden nodig? Of heb je portfolio nodig als model? Het kan natuurlijk ook zijn dat je een kledinglijn/kledingwinkel hebt, het is dan altijd leuk als je kleding er goed in beeld gebracht wordt zodat mensen precies weten wat ze kunnen verwachten van jouw merk/winkel! Dit is ook erg handig voor reclames, en daar kunnen we ook een video over maken, vraag ons naar de mogelijkheden.

Heb jij binnenkort een concert gepland, of zit je in een band en willen jullie gafe foto’s van jullie optredens? We maken foto’s van verschillende soorten concerten want daar zit natuurlijk ook altijd verschil in!

Je kan ons inhuren als bedrijf maar natuurlijk ook als particulier inhuren!

Ga je binnenkort trouwen? FocusCreatief Media kan daar prachtige foto’s van maken. Maar we kunnen ook een video maken van de hele dag. Het kan echter ook beide! Er is heel erg veel mogelijk bij ons en wij doen altijd ons best om onze diensten perfect te laten passen bij de wensen van onze klanten. 

Heb jij een restaurant en wil je foto’s voor op de website of op het menu? Dan kunnen wij je helpen. Weten mensen altijd hoe het eten dat ze bestellen eruit ziet? Soms niet en dat is zonde, jouw gerechten die met veel aandacht in elkaar worden gezet mogen ook wel bewonderd worden. Mensen die naar je website gaan om van tevoren alvast het menu te bekijken willen vaak ook wel een beetje van het restaurant zelf, en natuurlijk het eten zien. Foto’s op een website of op een menu zeggen heel veel, een goed uitziende website met duidelijke foto’s komt altijd net wat professioneler over. Ook kunnen we voor een restaurant een commercial maken, checkt deze optie ook bij de gemixte media! Maar je kan ook altijd even mailen om te vragen naar de mogelijkheden.

Ons werk!