Foto's en Video's in één!

Wij kunnen voor jouw productie, evenement, gebeurtenis, etc, foto’s en video’s maken zodat er geen moment wordt gemist!

Het is snel

Omdat we met z'n tweeën zijn, werken we sneller! We kunnen elkaars assistenten zijn.

Mis geen moment

Er zijn nu geen twee, maar vier ogen op zoek naar mooie momenten. Als er geen foto van is, wordt het gefilmd, en als het niet gefilmd is, is er een foto van!

Je hoeft niet te kiezen

Er is geen keuze nodig tussen een fotograaf of een aftermovie voor je gebeurtenis.

Denk bijvoorbeeld aan...

Bruiloften

Voor die ene speciale dag is het fijn om zo veel mogelijk herinneringen te hebben. Een fotograaf op een bruiloft zie je eigenlijk altijd, maar de laatste tijd worden bruiloftsvideo’s ook steeds populairder! 

Zit jij/jullie eraan te denken om een fotograaf en een filmmaker in te huren voor jouw bruiloft? Bij FocusCreatief Media bieden we beide in één! Dit is veel handiger, en tevens minder stressvol! Jij hoeft niet meer een aparte fotograaf en filmmaker in te huren, en je hoeft niet bang te zijn dat er ook maar één moment gemist wordt! Op deze perfecte dag zou je zich nergens zorgen om hoeven maken, laat het maar aan ons over om alle mooie en emotionele momenten vast te leggen!

Concerten en evenementen

Bij een concert of evenement is het altijd leuk dat er foto’s online komen van de dag. Maar aftermovies worden ook steeds populairder! Je legt namelijk nog beter de sfeer vast. Gooi er een leuk nummer onder en je laat mensen echt zien hoe leuk het was! Foto’s zijn belangrijk natuurlijk zodat de mensen die op de foto’s staan, die foto’s gaan delen op hun social media. Dat is altijd leuke gratis reclame. Maar mensen vinden het vaak ook erg leuk als ze zichzelf terug zien in een super vette video! Mensen die er niet bij waren zullen er de volgende keer zeker bij zijn!

REclame en promotie

Voor jouw website of social medias is het vaak het handigst dat er zo veel mogelijk promotie op staat.

Stel je hebt een restaurant en je wilt de klanten laten weten dat het eten heerlijk is, een klant kijk op je website en wat zien ze? Alleen woorden, of beelden waar je honger van krijgt? Een kijkje in de keuken is altijd leuk, hoe wordt u favorite gerecht gemaakt? Laat van dit proces bijvoorbeeld een video maken en wij maken er ook meteen foto’s bij. Foto’s zijn handig voor op de menukaart en voor op de website. En misschien zelfs voor in de krant of andere advertentie mogelijkheden? 

Deze aanbieding is voor heel veel verschillende soorten bedrijven erg aantrekkelijk. Denk bijvoorbeeld aan een juwelier, laat klanten zien hoe secuur jullie te werk gaan bij bijvoorbeeld een reparatie. Of maakt je een eigen product? Wij kunnen het proces van begin tot eind volgen en het eindproduct op een interessante en creatieve manier op de foto zetten!